İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Ne Demek? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) ne demek? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kelimesi nasıl yazılır? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Ne Demek?

İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Ne Demek? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:İşitmemiş, Duymamış Gibi Davranmak, Aldırmamak

İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek)

İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) ne demek? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kelimesi nasıl yazılır? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kökeni nedir? İşitmezliğe Getirmek (Veya İşitmezlikten Gelmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır